info@tyras.se


Besök gärna min andra blogg

http://tyras.se

Hej! Yes nu när jag har så många hästar så behöver jag medryttare. Och jag söker en till Lalle och en till Laban. Det blir tyvärr omöjligt för mig att rida 4 hästar 7 dagar i veckan då jag jobbar en hel del. Då är det utmärkt att ta hjälp av en medryttare så att hästarna får det bästa av det bästa <3

Några krav jag har:

• Du ska vara flexibel
• Ett plus är om du bor nära Vallentuna (det är dit vi flyttar) så du smidigt kan ta dig ut, men ett krav är att du bor i Sthlm och enkelt kan ta dig ut till stallet.
• Du ska ha många års ridvana.
• Utbildning LA/medelsvår dressyr
• Du måste vara över 18 år, eller fylla 18 i år.
• Ett plus är om du har körkort- skriv gärna med det isåfall.

Istället för att ta betalt av medryttaren som de flesta gör så vill jag istället att den som är medryttare kan hjälpa till med stallsysslor, följa med på nån tävling och finnas till hands. Jag vill ha ett långsiktigt tänk och vill hitta någon som kan lära känna mig/mitt team och mina hästar och finnas där i framtiden. Det här är ett viktigt krav- att du som söker verkligen brinner för hästar. Ser gärna att personen som är medryttare kommer ut och myser/fixar med hästarna då och då utöver de bestämda riddagarna. Ja, helt enkelt en person som älskar hästar! Du ska kunna börja omgående.

Är du den jag söker? Skicka ett mail där du beskriver dig själv- till tyrasjostedt(a)hotmail.com

Hoppas vi ses:) Här är en gullig bild från ikväll. Julia och Sophie fick rida ut mina hästar då jag är dålig. Jag gick med en bit med Doris och Kotten. Här håller Sophie i Doris, en snällare häst får man leta efter. Det kanske skulle funka att rida ut såhär? Haha. Gullisar:

20130718-201000.jpg

Comments

comments

72 kommentarer

 • Postat av: Daniela

  Åh om man bara bodde i sverige…. :(((

 • Postat av: Linda

  Jag rider ofta med handhäst :-) perfekt sätt att motionera flera hästar.

 • Postat av: Christina

  Jag brukar ta med min minishettis så när jag rider den större ponnyn. Han älskar få följa med ut och både travar och galopperar sidan om oss. De lär sig snabbt vart man vill ha dem och vart deras plats är :)

 • Postat av: Tina

  Tycker inte det är så svårt faktiskt att rida 4 hästar 7 dagar i veckan :)
  Min f.d. tränare höll igång 8 st hästar 7 dagar i veckan plus ett heltidsjobb.. de du!

  Men hoppas du hittar två bra medryttare som du kan lita på :)

 • Postat av: ThereseL

  EN bra medryttare är värd GULD!
  Lär väl inte vara några problem att hitta någon som ”klickar” När man bor så nära huvudstaden :)
  Lycka till i jakten!

 • Postat av: Tilde

  ”Istället för att ta betalt av medryttaren”… Det är DU som söker hjälp så ja, det är ganska självklart att du inte ska ta betalt av medryttaren som hjälper dig med dina hästar…just sayin!

  • Postat av: Tyra

   Tilde- Nja det fungerar inte riktigt så, men du kanske inte rider själv så du vet?

 • Postat av: Agnes

  Hoppas du hittar en medryttare som passar dig, lalle och laban :)

 • Postat av: evelinn åkerman

  känns proffsigare att kalla det beridare istället för medryttare? bara en tanke:)

  • Postat av: Tyra

   Evelinn- Fast en beridare och en medryttare är två helt olika saker, och jag söker en medryttare :) kram

 • Postat av: Carolin -

  Vilken söt bild! :-)

  Hoppas du hittar bra och seriösa medryttare :-)

 • Postat av: Carro

  Omg till vart i vallentuna ska du flytta?? Jag bor i vallentuna och har pratat med dig bla på Runhoppet på Vallentuna ridklubb, hahah släppte in dig till banan på både joe och lalle ;) skitfina hästar har du!!

 • Otur att man är bosatt vid ett universitet i Skåne och redan behövt lägga sina egna hästar på hyllan pga plugg, haha, annars så ;)

  – en blogg om hur det är att leva med kronisk depression och ångest, en blogg som vill visa alla trasiga själar där ute att de inte är ensamma, en blogg som vill slå hål på tabun kring psykiska sjukdomar.

 • Postat av: Anonym

  Sofie kan väl bli medryttare på Lalle
  För hon älskar ju honom av hela sitt hjärta
  Och dom ser ut att passa varandra perfekt
  Alltid bra och ha en medryttare som känner
  Dig och och din häst sen innan

 • Postat av: Jasmine

  bor inte i närheten dock. Men jag tänkte fråga om du har några bra tips till om hur man gör om man vill vara fodervärd- medryttare ? Skulle bli gör glad om du kunde svara. Och älskar din blogg plus hästarna är några av dom sötaste hästarna jag har sätt :)

 • Postat av: josefine

  åh va härlig bild! önskar att man kunde ”gilla” bilder på bloggar med!

 • Postat av: Carro

  Om man bodde i Sthlm så ;) Verkar som att man ska bo neröver, det händer inte mycket uppe i Norrland! kallt och jävligt är det också..

 • Postat av: Elin

  Jobbar mkt? Du skriver ju att du sover och annars är du ju på semester… Haha

  • Postat av: Tyra

   Elin- Ja det är ett spöke som sköter alla mina företag. Du har förmodligen inget företag själv så du vet vilket jobb det innebär. Tur att jag kan ta semester när jag vill eller hur? Och samtidigt kunna göra vad jag vill, och köpa vad jag vill? Måste bränna hårt. avundsjukan alltså.

 • Postat av: Sophie

  Önskar att man var vuxen så man kan rida dina underbara hästar. Hur höga är Laban och Lalle?

 • Postat av: Jessika

  Vilken toppenchans om man inte har egen häst! :) Hoppas att du får tag på bra personer, det är alltid svårt att ”dela” häst med någon för alla gör ju liiite olika men förhoppningsvis får du många att välja mellan så att du kan välja de allra bästa!

 • Postat av: Helle

  Tycker det är klokt att ha en medryttare, och ja, det kallas medryttare och inte beridare eftersom beridare är något annat. Visst finns det de som hinner rida 4 hästar och jobba heltid, men de personerna är kanske inte utbrända??? Dessutom tycker jag att det är klokt eftersom hästarna verkligen får den tid de förtjänar och Tyra slipper ha så dåligt samvete. Att ha häst ska kännas roligt och inte som ett jobb när det är en hobby som man har för att må bra. Men det är bara min personliga åsikt.
  Jag skulle gärna vara medryttare men jag uppfyller inte kriterierna speciellt inte med tanke på att jag bor högt upp i landet :)

 • Postat av: Helle

  Ps: tragiskt med alla bittra kommentarer – å andra sidan roligt med alla positiva kommentarer :)

 • Postat av: johanna

  synd att jag bor på andra sidan stan.. :(

 • Postat av: lo

  Såklart man tar betalt av medryttaren, det kostar att ha häst och visst betalar du när du ska åka skridskor även fast du inte ska träna för någon tränare? Ja, juste. Tänkte väl det.

  Såg att en del av er i kommentarsfältet tyckte att det var konstigt att hon skulle ta betalt men ni verkar ju rätt så okunniga isåfall..

  GO TYRA!! :D

 • Postat av: Lisa

  Allt går om man vill!

 • Postat av: Carro

  Har aldrig tagit betalt för att få hjälp med Mina hästar heller, så håller med Tove. Dock har jag hört väldigt Många andra som gör det. Och va fasen, kan man bara med så finns Det ju hur många som helst som skulle betala för att rida, mocka och sådana sysslor. En del låter ju medryttare till och med betala hovslagare eller dylikt. Som sagt, jag skulle aldrig ta betalt för att få sådan ovärderlig hjälp. Men vad är
  Rätt eller fel?! :P

  • Postat av: Tyra

   Carro- Fast jag förstår de som tar betalt. Kan man ta betalt så är det väl inte konstigt? Inköpet man gjort på hästen, allt jobb man gör, stallhyra- allt kostar och det är inte mer än rätt egebtligen. En medryttare har man oftast för att finansiera lite, en medryttare kanske inte har råd med en egen häst men kan betala 2000 kr i månaden för att känna lite känsla att vara del i en häst och ha den lite som dens egna. Tycker inte alls det är fel :) kram

 • Postat av: Isabelle

  Gud! Ska flytta till Vallentuna??? Det är där jag bor!

 • Postat av: S

  Hur orkar du vara en sån bitch när du svarar på kommentarer? Ursäkta ordet men det är fan sant. Tröttsamt att du är så trångsynt

 • Postat av: magda

  Den eviga frågan alltså .. vem ska betala för att hästen motioneras? Jag tycker att det är så att man tar betalt om man har en läromästare som man inte riktigt hinner med men som kan ge någon mycket, är det så att man helt enkelt inte orkar rida sin häst och ringer in någon stup i kvarten tycker jag att man borde betala den personen som då oftast sköter allt i stallet och tar hand om hästen också

 • Postat av: Rebecka

  I detta läge önskar man att man var 18 och bodde i stan :(

 • Postat av: Lovisa

  jag har ridit med handhäst flera ggr. det funkar jättebra :D

 • Postat av: Carro

  Tycker det Magda skrev lät rätt vettigt iofs! :)

 • Postat av: Hulda

  Tilde: Det är väldigt vanligt att man tar betalt av medryttare! Just sayin…

 • Postat av: Amanda

  Gå in på Hästnet och kolla på de annonser folk lagt ut som behöver medryttare till sina hästar. I 99% av fallen kostar det pengar! – just saying!

 • Postat av: Carro

  Tycker förövrigt att det verkar som att Tyra har en trevlig ton i sina svar ifall kommentaren inte var bitchig.. Upplevde inte svaret på min kommentar som bitchigt. :) första gången jag kommenterar, men läser gärna kommentarerna..
  Och tycker att folk oftast har en väldigt otrevlig ton. Alla gör vi olika, och är olika.
  Tur är väl det. ;)

 • Postat av: Alexandra

  Åh, om man ändå var 18… Skulle vara en dröm att rida dina hästar!<3

 • Postat av: Helle

  Mäh, S. Flera skriver saker som de inte vet något om. Tyra ska inte ta något betalt av sin medryttare, vilket många gör. Hade hon velat så hade hon kunnat säga att högst betalande med vissa kunskaper får bli medryttare. Varför ska en medryttare få allt roligt? Det kostar att äga en häst och det kan vara ett previlegium att få rida en välutbildad häst.
  Jag förstår inte problemet???

 • Postat av: Caroline

  Jag håller med ovanstående. Tyra det är riktigt tråkigt att du ENDAST svarar på de negativa kommentarerna och med en riktigt bitchig ton. Du försöker hävda dig i kommentarerna och visa att du är bättre än alla andra, och det faktumet att du ens svarar visar ju vilken låg självkänsla du har.

  Du säger alltid att de som kommenterar elakt är avundsjuka och mår dåligt, men jag tycker det är samma åt ditt håll. Hade du till 110% känt att du gör rätt, har ett underbart liv och yadayada så hade du inte känt behovet av att försvara dig så uppkäftigt som du gör.

  Och i frågan om man ska betalt av en medryttare eller inte tycker jag det är helt galet att ens tänka tanken att ta betalt! Visst det är dyrt och ha häst och allt detdär. Men har du skaffat dig en häst så har du förmodligen även råd med det, sen om du inte har tiden och ber en annan människa HJÄLPA dig med din häst betyder inte det att man ska ta tillfället i akt att försöka tjäna pengar på det.

  Och ja, jag har egna hästar. så du behöver inte komma med någon spydig kommentar om det..

 • Postat av: Lina

  Runt storstäderna verkar det snarare ovanligt att hästägare INTE tar betalt av sina medryttare. Runt göteborg finns det folk som vill ha över 1000 kr i månaden av sina medryttare. Förutom att stallsysslorna ska skötas och hästen motioneras(under strikta förhållanden såklart) de 2 dagar i veckan medryttaren har hästen, kräver ägaren också att medryttaren tar ett visst antal In/utsläpp ett antal gånger i månaden. Jag som kommer från ”landet” där det inte alls är ovanligt att vi hästägare betalar medryttaren (som ju faktiskt gör VÅRT jobb) tycker det är absurt att det finns medryttare som går med på detta!

  Att betala/betalas som medryttare tror jag är väldigt olika beroende på vart i landet man befinner sig.

  Trots att jag nu mera bor i en större stad tar jag fortfarande inte betalt av min medryttare även om ekonomin är kass (det finns tydligen inga stallplatser för en 5-600kr i månaden i närheten av en storstad ;)). Med heltidsstudier och arbete är det viktigare att hästen får bli ompysslad och välmotionerad så ofta det går.

 • Postat av: Åsa

  Men hur tänker ni som tycker det är fel att ta betalt av en ”medryttare”?
  Som någon annan skrev, vart någonstans kan du utöva motion, idrott, hobby etc som innefattar att du sliter på någon annans utrustning, helt gratis?
  Det här är ju en win win situation. Tyra får avlastning, hästarna motioneras och pysslas om och medryttaren får EN FANTASTISK CHANS, till att rida topphästar av klass.
  Hur många har råd att köpa sig en egen sådan?
  Det är faktiskt skillnad på häst och häst och ju dyrare och värdefullare häst, desto större ära att få sitta på dessa och chansen till egen utveckling får en rejäl skjuts.
  Tyra låter er bokstavligt talat rida på hennes kapital. Hon har lagt ner mycket pengar och många timmar på hård träning på dessa fantastiskt fina hästar. Varje gång hon låter någon rida på dem, tar hon en risk att något kan hända och hästen kan bli skadad.
  Var istället tacksamma att ni kan få denna chans, utan att behöva betala en krona!
  Ni behöver varken betala inköpspriset, betala månadskostnad, bekymra er över skador osv. Inget betungande ansvar 24 timmar om dygnet som det innebär att vara en hästägare.
  Jag tycker det är oförskämt att ens ifrågasätta varför det skulle kosta pengar! Det tyder bara på en okunnighet om hur det verkligen är att äga häst.
  Hoppas den som får privilegiet att bli medryttare, tar sig an uppgiften ödmjukt och förvaltar hästarna och inser hur generös Tyra är.

 • Postat av: Therese

  Önskar man bodde i stockhholm bara:(…

 • Postat av: Sofie

  Man tar betalt om man vill och man betalar om man vill. Inte svårare än så. Vill man inte betala så finns det hästar som är gratis att rida.

 • Postat av: Sol

  Bare man hadde bodd i Sverige. :) Ville vært en drøm. Masse lykke til med jakten, håper du finner flotte folk.

 • Postat av: Sandra

  Tänk om man bara var lite äldre, duktigare och bodde i Stockholm haha ;-)Verkar vara sjukt mysigt hos er och hoppas ni hittar en bra medryttare! Tänkte maila förut om det där med praktik plats hos då jag går hästutbildning på gymnasiet och 50% av skoltiden har vi praktik men glömde bort det helt då såklart.. haha :) Kram!

 • Postat av: Amalia

  Åh, fan att jag bara är 15! Annars hade det varit perfekt för mig! :(
  Lycka till i alla fall<3

 • Postat av: linda

  Det är väl upp till alla om de vill ha betalt eller hjälp eller ”betalt i form av stallsysslor”???

  Jag tycker inte det är ett dugg konstigt att man tar betalt, det är slitage på utrustning och hästen kan bli skadad (å då står man nog där själv å får skritta osv…)…

  När jag var medryttare så fick jag vara det gratis för att jag hjälpte till med allt som var runt hästen samt fixade fölet/åringen… men så promenerade jag även hästen förhand i 6 månader när den var skadad och fanns där i vått å torrt…

  Vill man inte vara betalande medryttare så får man väl hoppa över det å välja någon annan eller avstå allt vad hästar heter helt….

 • Postat av: ThereseL

  Jag har haft medryttare, och letar nu ny.
  Jag tar en litensumma ”per gång” som säkerhet-
  jag är rädd om min häst och vill att personen som rider honom verkligen vill få ut något av sammarbetet själv! Bågin som har kunskap och som vill träna påriktigt.
  Så att ta en liten peng sållar bort de som bara vill åka runt på hästen.

  Kanske Inte i alla fall, men ofta.
  Men jag ser det som en form av försäkran…

 • Postat av: Emmeli

  Om man ska ta betalt eller inte beror ju på vad man har att erbjuda men även på efterfrågan. I sthlm finns det nog många som vill rida men inte har tid/råd med egen häst och då gärna betalar för att vara medryttare. I min förra stad var det också vanligt med betalning. Här i dalarna verkar man mest se det som en tjänst till hästägaren och ingen betalning krävs.

  Att ta betalt är inte fel. De som inte vill betala kan ju helt enkelt låta bli.

  Kolla på blocket så ser ni att det är väldigt ovanligt att inte ta betalt. Så sluta klanka ner på allt hon gör.

  Kan man ställa krav på medryttaren och fortfarande få en bra person som ställer upp så tycker jag att man ska göra det. Det viktiga är ju att det blir bra för hästen. Skulle jag vilja ha en medryttare till min häst skulle jag knappast kunna ta betalt utan hade snarare fått vara tacksam om någon ens skulle vilja ställa upp men jag har en unghäst och bor inte i sthlm så det är inte så konstigt.

 • Postat av: Elin

  Fast faktum är att du har helt fel och jag känner ingen avundsjuka heller. Måste svida ännu hårdare för dig då isf… Gå igenom dina arkiv om vad du väljer att berätta för oss läsare, så behöver du inte gör narr av oss/mig sen. :)

 • Postat av: Ellen

  Synd att jag bor i storstad nr 2 xD Har hittat en medryttarhäst nu, men hade lätt sökt hos dig om jag bott där :p sen är jag inte 18 fören nästa år ^^

 • Postat av: Sara

  Om man är medryttare för att ägaren intr hinner med sin häst och därför behöver hjälp så anser jag att man inte ska betala. Ska jag betala för att mocka skit åt någon annan? Nejtack. Betalar man är man halvfodervärd och då ska man också ha kontrakt på det + man ska ha något att aäga till om när det gäller texmstallplats, rutiner kring hästen osv. Och 2000kr i månaden för en ”medryttare” är en sjuk summa.

  Själv tycker jag att man kanske inte borde ha så många hästar att man inte hinner med alla, men det är ju bara lilla jag som tycker det kanske. Jag som jobbar heltid skulle aldrig orka ha en häst, mitt jobb är för energikrävande.

 • Postat av: Vilma

  Lycka till Tyra! Du är bäst :)

 • Postat av: Aween

  Jaaaag vill!!! Jag kan ta båda!! Jag o min hund Milton, flyttar upp direkt=) Om de bara va så enkelt hehe=) Hoppas du hittar dom som passar er perfekt! Kram

 • Postat av: Emma

  Hoppas du hittar bra medryttare till dina fina hästar Tyra!
  Jag har själv haft medryttare till min f.d häst & jag hade bara EN häst. Men jobbade väldigt mkt då & det var skönt att ha hjälp ett par dagar i veckan. Ingen ska döma VARFÖR man väljer att ha medryttare. Det är upp till var & en. Likaså om man vill ta betalt från sin medryttare eller inte. Jag tog inte betalt då det var en kompis som hjälpte mig. Jag var bara tacksam över hjälpen jag fick samt att hon hjälpte till med stallsysslor osv. Nu har jag ingen egen häst längre utan är själv medryttare. Min förra medryttarhäst betalde jag för att rida. Nu har jag börjat rida en ny häst som jag ska hjälpa att få igång efter en skada. Hans matte vill inte ha ngt betalt utan är tacksam över att få hjälp att sätta igång honom samt att hon behöver hjälp med dressyrarbete. Som sagt… Inget är rätt eller fel! Det är upp till var & en hur man vill göra. Om man själv har haft häst vet man hur dyrt det är. Så det är väl inget fel i att ta betalt för att man får rida en fin & välutbildad häst. Men… Alla tänker vi olika! ;)

 • Postat av: Johanna

  Jag har nedruttnade på min häst hon betalar för varannan skoning, de tycker både hon och jag är super eftersom hon hjälper till att ”slita ut” skorna ;)

 • Postat av: Helle

  Visst hinner man med en häst om man jobbar heltid Sara, det handlar om prioriteringar som jag skulle säga om jag var trångsynt. Var och en har olika livssituationer. Tjejer och kvinnor är det största hindret för jämställdhet. Varför inte peppa varandra och uppmuntra framgång istället för att försöka sänka varann?

 • Postat av: Åsa

  Hahaha…..Helt sjukt att det ska bli sånna diskussioner ang detta åxå.
  Och alla ni som inte har hört talas om att hästägare tar betalt av sin medryttare, håller ni ens på med hästar??
  det är ju upp till hästägaren om dom vill ha betalt eller inte, och själv tycker jag absolut inte det är nå konstigt med det, för som alla vet så kostar ju hästar en hel del…stall, mat, skoning, försäkring mm.

  Sen ang Tyras ton i sina svar, skulle ni själva orka få så mkt skit som hon får hela tiden och sen ändå vara trevlig tillbaka?? Nä, tror inte det….

  Däremot Tyra, så skulle jag gärna vilja veta mer om vad det är du faktiskt jobbar med, vilka företag du driver m.m,
  För det skrivs ju väldigt lite om sånt, och det gör ju att man kanske får intrycket att du har all tid i världen (även om jag ju fattar att du inte har det =)
  Och sen en till sak jag mkt undrar över är, hur det riktigt funkar att bo så många i samma hus?? Och ska ni förtsätta göra det…Och vad tycker Nicklas om att alltid få ”dela dig med andra”?
  Och med tanke på din sjukdom, tror du inte att du skulle må bättre av lite mer lugn och ro??
  Sen skulle jag gärna vilja se lite mer bilder från ditt hem =) Men kanske från det nya huset?? =)
  Lycka till med allt, nya boendet, hästarna, pojkvän mm (Ps, Laban är verkligen min drömhäst, så fin…)

 • Postat av: SI

  Man skaffar inte fler djur än man har tid med. Sen kan saker oväntat hända, självklart. Men hade det inte vart bättre att sålt Joe istället för bytt till dig en häst till?

 • Postat av: Tina

  Jag känner lite så att om JAG behöver hjälp så ska jag väl inte kräva någon på pengar för det..
  Då får dom ju BETALA FÖR ATT HJÄLPA MIG…
  Klingar inte riktigt rätt i mina öron!
  Det är snarare jag som söker medryttare som ska betala för hjälpen jag får…

  Och är det så man måste ta betalt för att få hjälp, så har man inte råd att ha häst!

 • Postat av: Sara

  Helle -jag sa inte någonting om att hinna. Jag sa att mitt jobb är för enegikrävande. När jag slutar vill jag bara hem, slänga mig i soffan och glo på på tv tills läggdags. Tiden är det inget fel på, det är orken. Alla har inte enkla kontorsjobb mellan 8-16. Själv har jag ett tungt, fysiskt krävande arbete och jag skulle aldrig palla med att åka till ett stall efteråt och göra med tungt arbete. Jag erkänner att jag är avundsjuk på de som orkar med både heltidjobb, häst och familj, men samtidigt trivs jag med mitt jobb och jag skulle hata att sitta på kontor eller jobba i butik eller vad det nu kan vara som folk jobbar med.

 • Postat av: Maria

  Jag tycker inte alls det är något konstigt med att ta betalt för en medryttare om man nu vill det, det har jag själv gjort. Visst man ska inte ha häst om man inte har råd att betala den själv men varför ska inte sen kunna betala? Ja de hjälper en med sin häst men jag tycker själv jag gör någon en stor tjänst som låter någon rida min häst, speciellt om det är en välutbildad häst som kan ge ryttaren något. Jag ser det också som en säkerhet för mig som ägare att ta betalt, det känns seriöst och jag vet att de verkligen vill rida min häst om de också betalar lite för att rida honom!

 • Postat av: ann

  Fan har ni inge liv och måste sitta här och disk så jvla oväsentliga saker?!

  Ut och rid med er eller gör något annat vettigt.
  Skriv en bok i rätt och fel… Många här som verkar veta mkt om det!

 • Postat av: Sandra

  Varför kunde jag inte varit äldre?.. :(
  Tänk att få rida hennes hästar, de är ju så fina!
  Säger de igen, varför?!

 • Postat av: My

  Vad är det för skitsnack om att man inte har råd med hästen om man vill att medryttaren betalar för att rida? I Stockholm finns det INGEN som inte tar betalt, det kan jag lova. Det är BRA att ha fler hästar och medryttare på samtliga, vad är det för en inställning? Har alla råd med egen häst? Nej.

 • Postat av: Emelie

  Jag betalar en slant för varje stalldag jag har, och det blir min del av stallhyran och det tycker jag fungerar bra :)

 • Postat av: Linda

  Man köper inte djur om man inte har tid med dom

 • Postat av: Cecilia

  Hejsan!

  Först och främst så undrar jag lite vadfan som pågår i vissa personers huven här i detta inlägg. Eller alla inlägg. När Tyra sa att det var mycket dumma kommentarer osv så tänkte jag att ”jo visst, någon är det väl” men JÄVLAR va alla ska klanka ner på detta. Tyra verkar vara en så fruuktansvärt fin person och att vissa känner att de måste in här och nedvärdera henne, hur hon sköter sina hästar. SNÄLLA. Hon kan sin sak.

  Sen sak nr 2. så vill jag bara säga att jag har bott i vallentuna nästan hela mitt liv och besöker det väldigt ofta! Så Tyra, om du vill bara träffa någon (som tyvärr inte kan något om hästar men som älskar djur) och prata med eller visa dig runt eller nått så är det bara hojta!

  Du är stark tjejen, skit i alla dessa idioter! <3

 • Postat av: Nathalie

  Haha klock rena svar Tyra !!!!!! Stå på dig!!
  Hästfolk inkl mig själv är väldigt knepiga!!

  Lycka till!:)

 • Postat av: Bella

  På vad roligt!Jag bor jätte nära Vallentuna!!!!!!Jag och min kompis söker medryttare i Vallentuna och upplandsväsby!

MINA VIDEOS
Mina hästar
click 1 click 2 click 3 click 4
Lanfried
Min tyska superstjärna som jag har höga ambitioner och stora mål med. Jag har bara ägt Lalle i knappt ett år så vår resa har bara börjat. Det finns ingen så mysig häst som Lalle. Han har gått höjdhoppet i Globen Horse Show och H&Ms shownummer med mig tillsammans med mig och Peder Fredrikson i Scandinavium Göteborg Horse Show. Har har tävlat internationellt 1,50 hoppningar och tävlat runt i hela världen. Efter Landjunge och Calido.
Corvara
Här är min nya lilla tjej från Tyskland, första tjejen på gården. Hon är efter Corado 1, Cornet Obolensky, Acobat. Corado 1 är min favorithingst, och Corvara är en av hans första avkommor så jag slog till direkt och köpte henne osedd. Just nu håller jag på att rida in och utbilda henne vilket är jättekul. Hon har ett scoope "to die for" och hon har ett väldigt bra psyke. Vår framtid känns väldigt spännande ihop.
Joe KLT
Köpte Joe som 7-åring och visste att han hade potential för de högsta klasserna. Just nu står Joe hos Emelie Von Essen för att ridas till, då jag kände att han blev för stor och stark. En försäljning kan bli aktuell, då vi tror att han har potentialen att tävla det största, och hittar vi rätt kund så kan det bli aktuellt. Joe har tävlat felfritt i 1,30 och är redo att starta 1,40.
Dario
Min stora vita sagohäst. Dario är den mest speciella hästen i världen. Han är 1,84 i manken och är efter Orlando och Clinton. Har gått 125 felfritt. Dario har ett stort hjärta där mycket är på hans villkor, men får man Dario "med sig" så har man en vän för livet. Dario har prytt de flesta tidningar och tar de flesta med storm <3