info@tyras.se


Besök gärna min andra blogg

http://tyras.se

Update- vi har skrivit fel mailadress. Vi skrev .com istället för .se. Vi gör helt enkelt så att ni mailar till info@tyras.se istället. Ni som har mailat måste maila om. Vi ber om ursäkt för detta!

Hejsan, Frida här. Vi får mängder med mail och kommentarer om folk som inte varit i Göteborg och vill köpa Star Riders ridbyxor. Läste te x detta nyss från Tyras inkorg:  ”Köpte ett par ridbyxor i Göteborg. Har nu testat dessa när jag har trimmat och hoppat.helt underbara rid byxor. Hur kan jag beställa fler?”.

Responsen har varit enorm alltså, så mycket bra jag hört om ridbyxorna, och de är grymma. Fördelen är: 1. Det är skönt material. 2- Passformen är SJUKT bra. 3. Man får snygg kropp och rumpa (vad någon n säger så tycker vi att det är viktigt. 4. De är otroligt sköna. 6. De är väldigt snygga. 7. Det är ett bra pris för alla dessa kvalitéer.

Nu är det så att vi faktiskt har samples i alla storlekar och färger kvar som vi kan sälja ut. De är alltså sprillans nya. Så nu har ni chansen att köpa dessa innan de kommer ut i butik hos återförsäljare. Information om återförsäljare kommer inom kort, mail ska gå ut här i dagarna så butiker kan börja köpa in. Läs all info noggrant innan ni mailar in.

UPDATE- VI SKREV FEL MAIL. Maila igen om ni mailat- till info@tyras.se. ”STAR RIDER-  FÄRG, PRODUKT OCH STORLEK.

Vi har alltså 3 olika färger på ridbyxor: BEIGA MED GULDIGA SÖMMAR OCH GULDIG LOGGA. MÖRKMÖRKBLÅ/SVARTA MED VITA SÖMMAR OCH VIT LOGGA. SVARTA MED ROSA SÖMMAR OCH ROSA LOGGA.

Sen har vi 2 kavajer. Här nedanför ser ni den glittriga kavajen och den rosa kavajen. Vi säljer dessa samples för halva priset. Så den svarta kostar 1695 kr ordinarie pris men kostar alltså nu 850 kr. Den rosa kavajen kostar 899 kr ny, och nu kostar den 450 kr. ALLTSÅ ENDAST FÖR DESSA SAMPLES! Ridbyxorna är det ordinarie pris på för de är så billiga ändå- 599 kr.

Märk alltså mailen med tex: STAR RIDER SVART MED ROSA LOGGA RIDBYXA, STRL 36.  Eller: STAR RIDER SVART KAVAJ, STRL 40. Köparen står för frakten.

FÖRST TILL KVARN!!! PUSS

 

 

Observera att den mörka färgen är en NY färg, det är alltså inga marinblå byxor utan de är lite mörkare. Jag tycker de är snyggare:

Man får grym rumpa i dom. Det har väldigt väldigt många kunder sagt när de testat :)

De beiga är väldigt fina, snygga guldiga detaljer. Har inte så många bra bilder på färger och ridbyxor förutom dessa, såhär ser ALLA ridbyxor ut, men olika färger alltså.

Comments

comments

22 kommentarer

 • Postat av: Rebecka

  Är dom helskodda?! Är isf intresserade av dom svarta med rosa detaljer, SÅ SNYGGA :D

 • Postat av: Karoline

  Hur är de i storleken? :)

 • Postat av: Malin

  Finns det helskodda ridbyxor eller är alla tygskodda?

 • Postat av: elsa

  vad kostar ridbyxorna?

 • Postat av: Felizia

  Köpte dem svart/rosa star rider ridbyxan, helt gudomliga, supersköna, tajta, skitsnygga, FINALLY några svart/cerisa ridbyxor!! Hade dem på en regnande hoppträning idag och dem torkade på någon minut bara. Texten på benen är gryyyymt snygg. Tumme upp! Extra plus för att min lilla rumpa såg större ut;))

 • Postat av: Anna

  Det står ju i inlägget Elsa.

 • Postat av: Mikaela

  Ja tack!!! :)

  Ridbyxorna

 • Postat av: Mikaela

  Lite bråttom där va..? (!)

  Hahahaaa! Jag mailar istället :)

 • Postat av: maja

  vad kostar dom???

 • Postat av: Ida

  Kan inte du göra vita ridbyxor också?

 • Postat av: Emma

  Måste ha missat, men vars har du köpt stövlarna. De är så j*vla snygga!

 • Postat av: Amanda

  Det finns fortfarande jättemycket fint kvar i bloppisen!
  Så in och shoppa loss på min blogg.
  Häst och ryttarutrustning finns även kvar, allt nytt från nerlagd butik!

  Vi ses! :)

 • Postat av: Emma

  Hur är dom i storlek?:)

 • Postat av: hanna.w

  vilken är mista storleken i ridbyxor :D

 • Postat av: Nini

  Hej Tyra!!

  Du är gryyyyyyym, jag var inte i Gbg i helgen men min mamma var det och köpte hem ett par star rider ridbyxor åt mig men ja kan inte prova de än eftersom jag har gips MEN så fort jag tog i de tänkte jag: WOW!

  Dessa var verkligen något extra, verkar hur sköna som helst, snygga som få, och ett sjukt bra pris! Längtar sååååå efter att få prova dom!!

  Tack för att du fullbordat min tävlingsoutfit, hoppas man får träffa dig på riktigt någon gång och att jag får visa min uppskattning

 • Postat av: Katarina Gebart

  Hej!

  Jag behöver enkätsvar från bloggläsare av hästbloggar. Jag skriver min masteruppsats om uppfattning av produktplacering och marknadsföring på hästbloggar.

  Alla svar jag kan få uppskattas och är viktiga för undersökningen!

  Om man besvarar enkäten har man chans att vinna ett set Catago ”Dressyrskydd”.

  Nedan är en direktlänk till enkäten:
  https://www.surveymonkey.com/s/hastbloggundersokning

 • Postat av: tävling

  Hejsan.
  Tänkte tipsa om en ny tävling som jag har hittat
  http://www.pirax.se/tavling

 • Postat av: becca

  vad är största strl? är dom stel eller strechiga? :))

 • Postat av: Klara

  hej kommer starrider ha en monter på stockholm horse show, snälla svara :)

 • Postat av: Erica

  Hej Tyra!!

  Riktigt snygga byxor!! Men konstigt nog missade jag din monter i söndags?! =( Får beställa ett par utav dig istället =) ser verkligen megasnygga ut!!

  *Kraaaam

 • Postat av: Anonym

  Har du några på lager fortfarande eller måste jag vänta tills horsemeup får in fler? :)
  Skriv gärna svar i ett inlägg då jag antagligen missar det om du skriver här.

MINA VIDEOS
Mina hästar
click 1 click 2 click 3 click 4
Lanfried
Min tyska superstjärna som jag har höga ambitioner och stora mål med. Jag har bara ägt Lalle i knappt ett år så vår resa har bara börjat. Det finns ingen så mysig häst som Lalle. Han har gått höjdhoppet i Globen Horse Show och H&Ms shownummer med mig tillsammans med mig och Peder Fredrikson i Scandinavium Göteborg Horse Show. Har har tävlat internationellt 1,50 hoppningar och tävlat runt i hela världen. Efter Landjunge och Calido.
Corvara
Här är min nya lilla tjej från Tyskland, första tjejen på gården. Hon är efter Corado 1, Cornet Obolensky, Acobat. Corado 1 är min favorithingst, och Corvara är en av hans första avkommor så jag slog till direkt och köpte henne osedd. Just nu håller jag på att rida in och utbilda henne vilket är jättekul. Hon har ett scoope "to die for" och hon har ett väldigt bra psyke. Vår framtid känns väldigt spännande ihop.
Joe KLT
Köpte Joe som 7-åring och visste att han hade potential för de högsta klasserna. Just nu står Joe hos Emelie Von Essen för att ridas till, då jag kände att han blev för stor och stark. En försäljning kan bli aktuell, då vi tror att han har potentialen att tävla det största, och hittar vi rätt kund så kan det bli aktuellt. Joe har tävlat felfritt i 1,30 och är redo att starta 1,40.
Dario
Min stora vita sagohäst. Dario är den mest speciella hästen i världen. Han är 1,84 i manken och är efter Orlando och Clinton. Har gått 125 felfritt. Dario har ett stort hjärta där mycket är på hans villkor, men får man Dario "med sig" så har man en vän för livet. Dario har prytt de flesta tidningar och tar de flesta med storm <3